Ježíška stíháme, mixujeme na plné obrátky. Raději však objednávku nenechávejte na poslední chvíli. :-) 

Špatně se vám mixuje? Něco nefunguje? Zkuste si prosím Mixit pustit třeba v prohlížeči Edge, my to zatím opravíme. Omlouváme se!

Veganská švestková kaše

Podzim zaklepal na dveře a kdo by se v tomto sychravém období rád příjemně nezahřál. Proto jsme si pro Vás připravili recept na vynikající švestkovo-pohankovou kaši. Zaručeně zahřeje a zlepší Vaše ráno!

  • Příprava: 5 min.
  • Vaření: 15 min.
  • Porce: 2

Suroviny pro voňavé švestky

Suroviny na kaši

Postup

  • V hrnci přiveďte do varu džus. Přidejte vanilku, skořici, anýz a špetku soli.
  • Vařte 5 – 10 minut.
  • Krátce prohřejte švestky ve šťávě, odstavte ze sporáku. Pokud jsou švestky kyselejší, můžete přidat javorový sirup.
  • Zatímco se připravuje švestková šťáva, přiveďte do varu mléko a vodu, primíchejte pohanku a sůl a nechte probublávat přibližně 15 minut. Pravidelně míchejte. Přidejte více mléka pokud je třeba.
  • Když je kaše hotová, přidejte nahoru švestky, kokos a oříšky.
  • Dobrou chuť!

Zpět na všechny články

0 Komentářů k článku Veganská švestková kaše


Komentář

Další články

0 Košík Nahoru