Získejte každý měsíc balíček v hodnotě 750 Kč za 599 Kč a dopravu zdarma. 

Mix Zpátky do lavic si vydobyl místo ve stálé nabídce. 

Čokoládový týden pokračuje! Zvýhodnili jsme hobliny mléčné, hořké a bílé čokolády.

Jahodové trifle

Léto přeje ovoci a dezertům, které jsou lehké. Zkuste tedy lehký smetanový dezert s naším mrazem sušeným ovocem, pro to správné letní pohlazení!

Budeme potřebovat:

6 zralých broskví

3 PL (polévkové lžíce) krystalového cukru

340 g pomazánkového másla

¾ moučkového cukru

¾ PL mandlového extraktu

2 ½ smetany s nejvyšším obsahum tuku

250 g lyofilizovaných jahod

Letní mámení

1 ¼ hrnku nakrájených mandlí

Postup

Ve velké míse smíchejte broskve a krystalový cukr. Nechte 15 minut stát, občas promíchejte.

Zatím s pomocí elektrického mixéru dohladka vyšlehejte pomazánkové máslo, moučkový cukr a mandlový extrakt. Snižte rychlost a postupně přidávejte smetanu, dokud se hmota nespojí. Poté opět přidejte rychlost a míchejte, dokud krém nebude mít pevnou konzistenci.

K broskvím přimíchejte jahody. Na dno pohárku dejte Letní mámení, na které navrstvíte část ovoce a část smetanového krému. Posypte mandlemi a vrstvy zopakujte. Poslední vrstvou bude smetanový krém. Dezert nechte vychladnout aspoň 6 hodin. Podávejte posypané mandlemi a lyofilizovanými jahodami.


Přejeme dobrou chuť!


Zpět na všechny články

0 Komentářů k článku Jahodové trifle


Komentář

Další články

0 Košík Nahoru